Coachdashboard

• Bijgewerkt

Wanneer je als coach inlogt zie je links naast het tabje 'Mijn leerprogramma's'  het (nieuwe) dashboard voor de coach. Deze nieuwe weergave helpt jou om optimaal overzicht te houden op het werk van je deelnemers, want alle elementen die tot voorheen alleen via de verschillende tabs op het platform te vinden waren zie je nu in een overzicht.

Als je al met All You Can Learn hebt gewerkt ben je gewend aan de drie tabs 'Mijn leerprogramma's', 'Mijn deelnemers' en 'Mijn nakijkwerk'. Deze zijn er nog steeds, maar er is aan de linkerkant een vierde tab bij gekomen genaamd 'Dashboard'.

Scherm­afbeelding 2023-07-20 om 15.47.01.png

Wat vind je allemaal op je dashboard?

Mijn leerprogramma's

Links boven zie je de leerprogramma's waarvoor je staat ingeschreven, tot een maximum van zes. Als je staat ingeschreven voor meer dan zes leerprogramma's zie je alleen de zes waarin je het laatst actief bent geweest. Door te klikken op 'Bekijk alles' of 'Verken leerprogramma's' ga je naar de volledige lijst.

Mijn deelnemers

Rechts bovenaan zie je de vier deelnemers waarvan je het meest recent het account hebt bekeken. Door te klikken op 'Bekijk alles' ga je naar de volledige lijst.

Notificaties

Wanneer een deelnemer van jou een actie uitvoert op het platform, krijg je daarvan een notificatie. Deze zijn te bekijken via het belletje rechtsboven, maar de vier meest recente notificaties zie je nu ook op je dashboard onder je lijst met deelnemers.

Mijn nakijkwerk

Je nakijkwerk staat helemaal onderaan. Met tabs kun je wisselen tussen 'Examens' 'Steekproeven' en 'Opdrachten'.

Vergelijking oude en nieuwe situatie

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en vervolgens op 'Openen in een nieuw tabblad' om de afbeelding in detail te kunnen bekijken. Zo kun je zien wat er is veranderd aan navigeren binnen de coachomgeving.

Scherm­afbeelding 2023-07-20 om 16.40.47 kopie.png

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat kan doen.