Deelnemers overdragen

Het kan voorkomen dat de deelnemers die aan jou gekoppeld zijn, overgedragen moeten worden naar een andere coach. Bijvoorbeeld omdat je een bepaald leerprogramma niet langer geeft. In dit artikel leggen we uit hoe je deelnemers kunt overdragen. 

Stop je met het geven van een bepaald leerprogramma? Dan is het mogelijk om de deelnemer over te dragen naar een andere coach. Let op! Deze persoon moet dan al wel gekoppeld zijn als jouw collega-coach. Hierover lees je meer in dit artikel.

Het overdragen je deelnemer(s) voor een bepaald leerprogramma gaat als volgt:

1. Ga naar 'Mijn leerprogramma's'

2. Beweeg met de muis over de titel van het leerprogramma waarvoor je je uit wilt schrijven, en klik op de rode knop met 'Schrijf je uit' die rechts verschijnt.

3. Je krijgt nu een pop-up melding met de vraag of je je deelnemers wilt overdragen. Klik op de naam van de collega waar de deelnemers naar overgedragen mogen worden.

4. Klik nogmaals op 'Schrijf je uit'.

5. Je bent nu uitgeschreven, en de deelnemers zijn overgedragen.


Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.